Ego-fredag

Vanlegvis likar eg ikkje bruke webcam-bilete. Men no sit eg trygt plassert i sofaen, i ei veldig varm stove med masse stearinlys, og har det eigentleg så godt og varmt at eg gadd ikkje hente kamera. Bevis nummer ein på at det er varmt er at eg er hummer i andletet. Eg drikk jule-clausthaler med sugerør, et nachos og gjer filosofi. Med Adele sitt  21 album som kveldens soundtrack sjølvsagt. Eg skal snart legge meg, fordi eg har ego-tid i dag. Og eg har raud lebestift fordi eg har ego-tid i dag. God helg til de også håpar eg at dykk får pressa inn litt ego-tid denne helga dykk med.

5 thoughts on “Ego-fredag

  1. I love you! ❤
    Det blir nok i morra, da jeg må ut på en nødvendig handlerunde av kjedelige, voksne ting, for så å ta turen innom Wilkinsons og belønne meg selv med banan og karamellfudge. Jeg lover, det er det beste i hele verden!

  2. Karoline da, vi hakke starte på desember…,du kanke ta jula på forskudd… 😉 ok, mn e kjøpte julegave i går da, og mn de va av praktiske årsaka… 😛 ❤

  3. skikkelig fint! rød leppestift og nachos er best.
    jeg trodde at jeg skulle være festglad for alltid. for å være helt ærlig foretrekker jeg tacokakekvelder og film foran det aller meste.

  4. For en koselig fredagsfeiring! Håper uka i mellomtida har vært like fin, for nå er det sannelig helg igjen. Krysser fingrene for at du får litt ego-tid også denne helga. Det er rød leppestift som gjelder her også, hihi! Klem fra Paris!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s