Jag längtar men jag har ett nytt hem

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAI dag er ein slik dag som kjenns som ein måndag. Kan ha noko å gjere med at det er reading week, så me har ingen forelesningar, og eg kom heim i går kveld frå Falmouth der eg besøkte fine Mari (og alle dei andre fine folka ho bur med). Starta dagen tidleg med trim og kaffi (elskar å vere stamgjest), no skal eg prøva å vere flink studine på biblioteket. Men medan eg gjeng til biblioteket og drøymar meg vekk til Bergen, til kafé og ho flotte her, så kan du høyre på det eg høyrer mest på for augeblinken.

5 thoughts on “Jag längtar men jag har ett nytt hem

  • Reading week no ja, men har heldigvis berre ein stor haug med innleveringer, og ikkje eksamen – takk og pris. Det er fyrst i slutten av mai eg har eksamen.

 1. Det er fint å lengte litt heim når ein har det bra der ein er. Ingen grunn til å lengte til Oslo, i alle fall. Her lavar det ned av søkkvåt snø.

  Så The Selfish Giant i går; noko prat om den blant dei du omgåast med? Beinhard dagsaktuell sosialrealisme frå UK. Ufatteleg for ein nordmann

  • Berre vent, det vert snart vår i Oslo óg skal du sjå.
   Har diverre ikkje hørt snakk om den, men har diverre ikkje sett filmen heller. Så traileren no, skal definitivt sjå filmen ein dag. Godt mogleg det vert prat om filmen då.
   Gledar meg til dykk kjem på besøk!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s